Qui sóc?

Sóc la Maria, mestra d’educació infantil, assistent Montessori AMI Casa de Nens, mare d’ un nen de 2 anys , professora de ioga, amant de la natura i de les coses naturals.

Des de fa molts anys que vaig descobrir que el món sols es pot canviar amb l ‘ educació, i per aquest motiu vaig decidir començar aquest camí per ajudar a fer aquesta transformació.

Després de molts anys treballant en escoles bressol i en escoles de 3-6 anys, vaig adonar-me’n que la figura del mestre ha de ser simplement un acompanyant dels processos maduratius dels nens, un observador que deixa fer, descobrir, deixa equivocar-se i sempre té els braços i el cor apunt per donar amor i consol.

El meu primer contacte amb pedagogíes alternatives va ser quan estava acabant la meua carrera de mestra, vaig fer les meues pràctiques a una escola Waldorf i dins meu alguna cosa va canviar, la meua visió sobre l ‘ educació va patir un gir i mai més he pogut tornar a pensar en una educació que no siga la del respecte cap als nens que tenim al nostre costat, l’ importància que té el estar present sense intervenir en els seus quefers de cada dia constantment per dirigir i marcar com s’han de fer les coses…simplement observar, donar confiança, escoltar, i estimar

He fet la formaciò de assistent Montessori Casa de Nens per l’ Associació Montessori Internacional( AMi ),impartit per Eduardo Cuevas, gran guia Montessori i formador AMI, que mha fet veure el món dels infants des de una perspectiva més humana i natural.

Des de fa dos anys que vivim al Pirineu català, a La Cerdanya, un lloc preciós on es viu a un altre ritme, on els sorolls del ocells et desperten i on veure caure la neu darrera de la finestra és un privilegi diari .

En aquest lloc vaig decidir començar aquest nou projecte de vida, ser mare de dia. Acompanar als més petits en aquest descobrir del món, d’ una manera respectuosa i on aprendre d’ells cada dia és una aventura increïble……..

 

Anuncios